Magamról


Katona Máriának hívnak, 56 éves vagyok, 33 éve dolgozok egészségügyben, hajgyógyászattal már több mint 10 éve foglalkozom. Munkám során a korrekt tájékoztatást és tanácsadást tartom a legfontosabbnak. 2009 óta dolgozom a HIMG hajbeültetési és hajgyógyászati klinikán is ahol vezető hajgyógyász és konzultáns vagyok. Komplex segítséget tudok nyújtani ügyfeleim számára, legyen az hajbeültetés, hajgyógyászat, hajtetoválás.

Kinek tudok segíteni?

Elsősorban hajhullással küzdő ügyfeleknek. Segítek pontos képet adni az állapotukról és ehhez mérten személyre szabott kezelést nyújtok.

Következő esetekben fordulhatnak hozzám:

  • hajhullás, hajritkulás, alopéciák
  • zsírosodás, seborrheasfejbõr
  • korpásodás (zsíros vagy száraz)
  • száraz, festett haj regenerálása
  • foltos hajhullás
  • irritált, viszkető fejbőr
  • bármely olyan esetben, ha Ön ügy érzi szüksége van hajgyógyászra
Katona Mária Hajgyógyász - Szeged

Továbbá:

Hogyan segítek?

Mikro-kamerás fejbőr és hajhagyma vizsgálatot egy 300x felbontású speciális kamerával végzem.

Gyógynövényes készítményekkel kezelek és gyógyítok. Komplex tanácsot adok ügyfeleim számára, minden esetben megkeressük a megfelelő megoldást.

Hajbeültetési és hajtetoválási szaktanácsadást végzek. Ezt követően Magyar Sebész Szakorvosaink a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják ügyfeleink számára.

Rólam

Katona Máriának hívnak, 56 éves vagyok, 33 éve dolgozok egészségügyben, hajgyógyászattal már több mint 10 éve foglalkozom.

Munkám során a korrekt tájékoztatást és tanácsadást tartom a legfontosabbnak. Komplex segítséget tudok nyújtani ügyfeleim számára, legyen az hajbeültetés, hajgyógyászat, hajtetoválás.

Kövessen minket

Hajgyógyászat - Konzultáció

Katona Mária - Hajgyógyász

Cím: 6726 Szeged, Fülemüle utca 32.

Telefon: +36-30/265-7191

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velem az alábbi telefonszámon:

+36-30/265-7191

By HIMG Clinic